Utilizatorii retelei sociale Twitter ar putea in curand sa trimita mesaje mai lungi de 140 de caractere, conform unui nou raport.

Re/Code scrie ca reteaua sociala lucreaza la un nou produs care va permite utilizatorii sa depaseasca limita actuala de 140 de caractere. Desi raportul noteaza ca utilizatorii „vor putea publica randuri mai lungi in acest serviciu”, inca nu este clar cum va functiona, cu exactitate. Servicii existente precum OneShot sau TwitLonger permit utilizatorilor modalitati de a impartasi mesaje mai lungi pe site; OneShot foloseste o imagine si TwitLonger trimite catre o pagina exterioara unde poti continua citirea mesajului initial.

Miscarea ar putea fi una majora pentru Twitter, companie care „imbratiseaza” limita de 140 de caractere inca de la inceput. Oficialii companiei nu au comentat pe marginea raportului. The Wall Street Journal spune ca CEO-ul interim al companiei, Jack Dorsey, se afla in spatele proiectului, denumit deocamdata „140 Plus”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri