Anonymous a inceput o campanie care dureaza 24 de ore, in care posteaza imagini care nu flateaza deloc, cu membrii ai gruparii teroriste alaturi de capre, porci sau rate, scrie presa internationala.

Ca parte a campaniei de suprimare a activitatilor grupului pe Internet, membri ai hacktivistilor de la Anonymous au lansat „ISIS Trolling Day”, care are ca scop sa ia peste picior grupul extremist, prin postarea de imagini jignitoare pentru a le submina credibilitatea.

Campania se desfasoara pe 11 decembrie, fiind descrisa de hackerii din Anonymous ca o „zi de furie” impotriva teroristilor. Membri ai Anonymous au postat deja sute de imagini ce iau peste picior ISIS, atat pe Twitter, cat si pe Facebook si Instagram. „O sa le aratam ce sunt ei de fapt, faptul ca de fapt nu au nicio religie, nu cred in niciun Dumnezeu, sunt spalati pe creier care ii invata pe cei tineri si batrani propaganda impotriva vestului”, au transmis, luni, reprezentanti ai Anonymous.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri