O lista a celor mai amuzante videoclipuri devenite virale pe internet, care cuprinde, printre altele, o parodie "Star Wars" si promo-ul show-ului TV "The Muppets", in care apare Dave Grohl, a fost intocmita de contactmusic.com.

Pe primul loc in clasament se afla clipul "Pizza Rat" - un sobolan, surprins de un trecator, duce o felie de pizza pe treptele metroului newyorkez. Acesta este urmat de o productie a Bad Lip Reading, in care vocile actorilor Jack Black, Maya Rudolph si Bill Hader suprapun texte hilare in mai multe scene din filmele francizei "Razboiul stelelor/ Star Wars", scrie Mediafax.

Aria politica nu a fost ocolita nici anul acesta de glume - videoclipul "The Republican Debate", realizat de Bad Lip Reading, a strans peste 12 milioane de vizualizari pe YouTube.

Pe locul al patrulea in clasamentul realizat de contactmusic.com a fost inclus un promo al show-ului TV "The Muppets", difuzat de postul ABC, si intitulat "Dave Grohl Vs. Animal". Acesta este un duel al tobosarilor, castigat de muzicianul american. Piesa "Hotline Bling" a lui Drake este reinterpretata de mai multe celebritati, printre care se afla Bryan Cranston, Amy Schumer si Seth Rogen. Acestia recita versurile hitului pentru revista W, conferind o nota poetica melodiei.

Locul al saselea in clasament este ocupat de o alta piesa celebra - "Uptown Funk", semnata de Mark Ronson si Bruno Mars. De aceasta data, Mickey Bolts o canta in stilul mai multor personaje de desene animate - de la cele din "Family Guy" la cele din "American Dad".
Un concurs de flotari se afla pe locul al saptelea in clasament. Inedit este faptul ca unul dintre concurenti este un angajat al Disney World, care il intruchipeaza pe Gaston, personaj de desene animate, iar acesta castiga intrecerea.

Katniss Everdeen, personajul principal interpretat de Jennifer Lawrence in seria "Jocurile Foamei", este pus intr-o postura dificila. In clipul "Katniss Loves Pita", de fiecare data cand aceasta exclama "Peeta", o mana tinand un sandvis apare pe ecran.

Actrita Jennifer Lawrence este, de asemenea, protagonista videoclipului care se afla pe locul al noualea. Echipa Smosh a pregatit un interviu-festa, care trebuia sa o faca pe aceasta sa se simta incomod, insa Lawrence a contraatacat, fiind la curent cu gluma pregatita.

Macaulay Culkin si al sau "Just Me In The House By Myself", parte din seria ":DRYVRS", realizata de Jack Dishel, se afla pe locul al zecelea. Actorul joaca un rol ce face referire la personajul Kevin McCallister din franciza "Singur acasa/ Home Alone".

Ultimul loc in clasament ii revine clipului "A Thanksgiving Miracle" - o adunare de familie de Ziua Recunostintei difuzata in cadrul programului TV "Saturday Night Live". Cei aflati in jurul mesei discuta in contradictoriu despre diverse subiecte politice, insa toti sunt de acord ca hitul "Hello" al lui Adele este minunat.

Sursa foto: Kuttelvaserova Stuchelova/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri