Compania 2Performant Network S.A., care detine si platforma 2Parale, lanseaza Edge, agentie full-service de performance marketing. Pentru anul 2016, Edge estimeaza un management de bugete de media de peste 3 milioane de euro.

Edge este detinuta de compania 2Performant Network S.A., care include si 2Parale, prima si una dintre cele mai mari retele de afiliere din Romania, si 2Performant, retea de afiliere pentru e-commerce in Europa Centrala si de Est. Fondatorii Edge sunt Dorin Boerescu (foto), CEO 2Performant Network, si Cosmin Nastasa, managing director al Edge.

Impreuna cu 2Parale si 2Performant, Edge este capabila sa livreze servicii complete de marketing bazat pe performanta, acoperind toate canalele online utilizate in comunicare si vanzari. Agentia se concentreaza pe o abordare integrata a serviciilor de performance – de la strategie, consultanta si analiza de date pana la gestionarea de programe complexe care adreseaza clienti mari de pe piata romaneasca sau internationala.

„Marketingul evolueaza intr-un ritm accelerat – iar performance-ul va deveni, foarte curand, norma in industrie. Am creat Edge ca sa venim in intampinarea acestei tendinte din ce in ce mai vizibile si pe piata din Romania”, a declarat Dorin Boerescu, CEO 2Performant Network.

„Astazi, asteptarile clientilor fata de rezultatele advertisingului online au crescut foarte mult si, ca atare, e nevoie de eficienta, rezultate demonstrate si o solutie care sa aduca o viziune integrata asupra business-ului si strategiei de marketing. Prin Edge, ne propunem sa sustinem toate aceste nevoi si, pe scurt, sa facem performanta”, a declarat Cosmin Nastasa, managing director al Edge.

Pentru anul 2016, Edge estimeaza o cifra de afaceri de aproximativ 400.000 euro, precum si managementul unor bugete de media de peste 3 milioane de euro.

Printre clientii din portofoliul Edge se numara: Orange, Provident, Muller, Vola, BCR, Otter, StanleyBet, Continental Hotels, Arsis, StarShiners, Office Direct etc.

Principalul concurent al 2Parale este Profitshare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri