Alex Cotet este unul dintre cei mai importanti membri ai trupei de satira si comedie Sector7, cunoscuti atat datorita unor clipuri virale precum „Scoala Vietii” sau „Carti! Te fac neprost!”, dar si datorita activitatilor din afara Sector7, in special de regie, montaj.

Invitat la WALL-STREET 360, Alex vorbeste despre ce se afla in spatele unui videoclip de anvergura, atat din punct de vedere tehnic cat si uman, dar si o potentiala „reteta a succesului” pe YouTube-ul romanesc. "Construirea unei emisiuni asa cum facem noi la Sector7 poate sa se intinda si pe trei saptamani - pana gasim toate obiectele pe care le folosim, costumele, pana scriem scenariul, regia si asa mai departe", spune el.

Sector7 are, in prezent, 140.000 de abonati, fiind unul dintre cele mai „batrane” canale din YouTube-ul romanesc – octombrie 2008. In spatele canalului YouTube se afla 20 de oameni. "Se poate trai si din asa ceva si, cel mai probabil, industria va continua sa creasca", puncteaza Alex Cotet.

Urmareste-l pe Alex la WALL-STREET 360.

Sursa foto: Mihai Vasilescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri