Romanii care au creat aplicatia de trolling Rage i-au facut un contor de internet candidatului democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Bernie Sanders, dupa ce acesta a scris pe Twitter ca Romania are viteza mai mare la net decat Statele Unite, iar acest lucru este inacceptabil. Berniespeedtest.com a fost lansat acum cateva ore.

Bogdan Savonea, Mihai Pocorschi si jurnalistul TechCrunch, Jonathan Shieber sunt cei care au lansat aplicatia Rage, pentru iPhone, prin care poti sa iti strigi nemultumirea, ca un buton extins de Dislike. Alaturi de ei, directorul de creatie de la Publicis, Mihnea Gheorghiu, a contribuit cu mesajele pentru site, scrie Start-Up.ro.

Berniespeedtest.com e un „vitezometru“ pentru internet care masoara cat de rapida iti este conexiunea. Dupa ce masori, ti se afiseaza o imagine cu mesaj de la Bernie Sanders.

De exemplu, noi am masurat internetul si am descoperit ca e de 3,4 ori mai lent decat media din Bucuresti. Am primit mesajul „Chill, it’s just like in the US“, scrie Start-up.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
IGPR: In mediul online daca ceva este gratis, sunteti marfa de pe raft