Romanii care au creat aplicatia de trolling Rage i-au facut un contor de internet candidatului democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Bernie Sanders, dupa ce acesta a scris pe Twitter ca Romania are viteza mai mare la net decat Statele Unite, iar acest lucru este inacceptabil. Berniespeedtest.com a fost lansat acum cateva ore.

Bogdan Savonea, Mihai Pocorschi si jurnalistul TechCrunch, Jonathan Shieber sunt cei care au lansat aplicatia Rage, pentru iPhone, prin care poti sa iti strigi nemultumirea, ca un buton extins de Dislike. Alaturi de ei, directorul de creatie de la Publicis, Mihnea Gheorghiu, a contribuit cu mesajele pentru site, scrie Start-Up.ro.

Berniespeedtest.com e un „vitezometru“ pentru internet care masoara cat de rapida iti este conexiunea. Dupa ce masori, ti se afiseaza o imagine cu mesaj de la Bernie Sanders.

De exemplu, noi am masurat internetul si am descoperit ca e de 3,4 ori mai lent decat media din Bucuresti. Am primit mesajul „Chill, it’s just like in the US“, scrie Start-up.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri