Internet Corp., publisherul wall-street.ro, va vinde publicitate pe toate site-urile Skin Media, aceasta din urma alegand sa le centralizeze integral in portofoliul Internet Corp. Astfel, compania de media va vinde Gustos.ro, ReteteCulinare.ro si Culinar.ro, pe langa Bucataras.ro, aflat deja in portofoliu.

Inainte de deal, Gustos.ro era vandut de Ringier, ReteteCulinare.ro de Think Digital si Culinar.ro era vandut de Goldbach.

Cu alte cuvinte, Skin a ales sa centralizeze si sa ofere exclusivitate Internet Corp. pentru intreg portofoliul de site-uri. Internet Corp. devine astfel principalul vendor pe site-uri de bucatarie/retete culinare.

"Dupa 4 ani de colaborare cu Bucataras.ro, probabil una dintre cele mai bune avute pana acum, dupa multe proiecte realizate impreuna si o crestere constata de ambele parti, castigam pozitia de lider pe nisa de culinar cu 4 dintre cele mai importante proiecte din categorie. Am gasit in Skin Media un partener de dialog si business cu care impartasim aceleasi directii si valori asa ca nu am niciun dubiu ca e doar inceputul unei frumoase prietenii", a spus Raluca Mateiu, CEO al Internet Corp.

Cele patru site-uri de mai sus cumuleaza 17,6 milioane de afisari lunar, media pe intreg anul 2015. Cel mai mare trafic il inregistreaza Bucataras.ro, cu aproape 8 milioane de afisari lunar, urmat de Gustos.ro, cu peste 4,2 milioane de afisari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri