Investitia este finantata din fonduri europene prin initiativa JEREMIE. Catalyst Romania isi consolideaza astfel pozitia pe piata, extinzand prin Marketizator seria de investitii din care mai fac parte Vola.ro, Elefant.ro, VectorWatch, AvocatNet.ro, SmartBill si alte IMM-urile din sectorul Tehnologie – Media – Telecom (TMT).

Serviciile Marketizator permit departamentelor de marketing sa identifice si sa valorifice factorii care determina cresterea ratei de conversie pe website. Platforma sa CRO faciliteaza intelegerea vizitatorilor prin intermediul chestionarelor, colectarea de lead-uri prin interactiune personalizata, precum si testarea de lay-out-uri de website fara a fi nevoie de suport IT. Compania a inregistrat cresteri anuale ale veniturilor de 400%, asigurand servicii pentru mai mult de 7000 de utilizatori si pentru clienti precum Forbes, OLX, Orange, Provident, Samsung sau Telekom.

"Marketizator este un business care genereaza deja venituri la nivel international si un challenger recunoscut pe piata globala de CRO, gratie platformei sale cu solutii disponibile sub un singur acoperis. Vedem un potential extraordinar de crestere a companiei si ne asteptam ca in trei ani cifra de afaceri sa creasca de zece ori, valorificand, cu sprijinul investitiei Catalyst, oportunitatile deja identificate in numeroase piete precum Brazilia, Japonia, SUA, Rusia si altele", a declarat Marius Ghenea (foto), Investment Director 3TS Catalyst Romania.

Poti afla maine mai multe despre tranzactie direct de la Marius Ghenea la ecomTEAM, eveniment organizat de wall-street.ro si fondat de reteaua de afiliere 2Parale. Editia din acest an este realizata in parteneriat cu FAN Courier si este sustinuta de Vodafone, MasterCard, PayU Romania, DPD Romania, Valoris, Allpacka si ContentSpeed.

Citeste si:
Cele mai tari reclame eCommerce de Craciun: Zalando, Amazon sau Asda
Cele mai tari reclame...

3TS Catalyst Romania este primul fond de private equity dedicat Romaniei, finantat in principal prin initiativa JEREMIE, ca parte a Programului Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" 2007-2013, co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Marketizator urmeaza sirului de investitii realizate de catre Catalyst Romania din care fac parte Smart Bill, Vector Watch, www.avocatnet.ro, Simartis Telecom, www.elefant.ro, GHG, www.vola.ro si 123ContactForm. Fondul sustine IMM-urile autohtone care activeaza in special in domeniile TMT cu investitii cuprinse intre 200.000 euro si 2 milioane de euro. Alaturi de FEI, care prin JEREMIE este cel mai mare contributor la capitalul Catalyst, au mai angajat investitii in fond si BT Asset Management (BTAM), companie membra a Grupului Financiar Banca Transilvania, 3TS Capital Partners, precum si alti investitori privati.

Fondul este administrat de catre 3TS Capital Partners (www.3tscapital.com), una dintre cele mai importante companii de private equity si venture capital din Europa Centrala si de Est.

Citeste si:
Ce program de lucru va avea FAN Courier de sarbatori
Ce program de lucru va avea...