Recenta conferinta F8 organizata de Facebook a oferit o vedere asupra planurilor de viitor ale companiei. Un interviu de peste 10 ani cu Mark Zuckerberg, CEO-ul companiei, ofera insa o vedere asupra trecutului gigantului american.

Videoclipul il arata pe Zuckerberg cand Facebook era inca TheFacebook.com, si tanara companie avea in office cate un butoias de bere, constant.

Zuckerberg a oferit interviul stand pe o canapea, chiar sub un poster cu „Scarface”, in mana cu un pahar de bere. „Ar trebui sa las berea din mana?”, intreaba (foarte) tanarul Zuckerberg, chiar la inceputul interviului.

Zuckerberg defineste TheFacebook ca „un director pentru facultate” care are „o multime de diferite comunitati”. Zuckerberg priveste apoi in viitor si spune ca TheFacebook.com va iesi din campusul Harvard, urmand sa fie adoptat de sute de alte campusuri, inclusiv din alte tari.

Spre sfarsitul interviului, Zuckerberg spune ca scopul TheFacebook nu este acela de a deveni cea mai mare companie din lume. Merita sa urmariti clipul chiar si doar pentru a vedea din ce incapere a pornit cea mai mare retea sociala, Facebook.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri