„Implicarea noastra totala in aceasta colaborare este asigurata de apetenta noastra pentru muzica buna, background-ul oamenilor din echipa si identificarea lor cu publicul tinta al festivalului, astfel ca abia asteptam sa participam anul acesta la Electric Castle intr-o dubla calitate – de parteneri in comunicare si fani”, a adaugat Monica Botez, managing partner Golin Romania.

Electric Castle are loc anual in Transilvania, pe domeniul Castelului Bánffy, din judetul Cluj.

Anul trecut, Electric Castle a numarat 97.000 de participanti in cele 4 zile de festival. Editia din acest an are loc intre 14-17 iulie, iar pe cele 8 scene ale festivalului vor performa peste 170 de artisti printre care Skrillex, Sigur Rós, Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner si multi altii.

Agentia de PR Golin Romania este afiliata la reteaua internationale Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrala si de Est al companiei americane care detine in total peste 50 de birouri in America, EMEA si APAC. Golin Romania este membra a grupului de companii din care mai fac parte MullenLowe (advertising), Profero (digital), Initiative (media), BPN (media) si Medic One (comunicare in domeniul medical si farmaceutic).