IAB MIXX Awards este concursul adresat 100% campaniilor digitale, care premiaza excelenta si calitatea campaniilor digitale locale, la standarde internationale. Derulat in mai multe tari, sub licenta si criterii dezvoltate la nivel international de catre IAB US, IAB MIXX Awards este unul dintre cele mai prestigioase si recunoscute trofee adresate mediului digital.

In Romania, IAB MIXX Awards se desfasoara incepand cu anul 2012 – ajungand anul acesta la a 5a editie. Castigatorii IAB MIXX Awards se pot inscrie si sunt recomandati pentru participarea la concursurile internationale MIXX Awards Europe si IAB MIXX Awards US. De asemenea, vor fi inclusi in mod gratuit in MIXX Awards Hall of Fame Europe – o lista a tuturor castigatorilor din tarile Europene, lista promovata si certificata de IAB Europe.

IAB MIXX Awards 2016 asteapta inscrierile celor mai bune, creative si eficiente campanii in perioada 15 aprilie – 15 mai, in una din cele 11 categorii de concurs:

Best Brand Campaign, Best Performance Campaign, Best Native Advertising Campaign/Project, Best Mobile Branded App, Best Mobile Campaign, Best Video Campaign, Best Content Marketing Project, Best Digital PR Campaign, Best Social Media Campaign, Best Interactive Experience, Most Experimental And Innovative Campaign.

Scopul concursului IAB MIXX Awards este sa ofere recunoastere campaniilor locale, atat in industria de la noi cat si international. Anul acesta, doua campanii castigatoare la editia din 2015 din Romania sunt nominalizate pe Shortlistul IAB MIXX Awards Europe! Totodata, toti castigatorii IAB MIXX Awards Romania sunt inclusi in IAB MIXX Hall of Fame Europe.

Pe site-ul IAB MIXX Awards se afla mai multe informatii despre Juriu si inscriere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri