Textul scade ca volum din ce in ce mai rapid pe cea mai mare retea de socializare din lume, un executiv al Facebook spunand chiar ca in urmatorii cinci ani platforma ar putea fi „toata cu continut video”, scrie Gizmodo.

Vorbind la Fortune’s Most Powerful Women International Summit, Nicola Mendelsohn, vice presedinte pe Europa, Orientul Mijlociu si Africa la Facebook, a scos in evidenta faptul ca formatul video a prins mult mai repede decat isi putea cineva imagina.

In ultimul an, numarul de vizualizari de clipuri pe Facebook a crescut de la 1 miliard la 8 miliarde, si utilizatorii vad, in medie, 100 de milioane de ore de video pe terminale mobile, zilnic, conform oficialului Facebook. Live videos primesc de 10 ori mai multe comentarii decat cele inregistrate. In contrast, textul postat pe site scade ca volum.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri