Google a anuntat ca Hangouts on Air, serviciul de live-streaming video candva folosit de Barack Obama si Papa Francis, va fi in mare parte intrerupt de luna viitoare. De acum incolo, scriu reprezentantii Google pe pagina de suport a YouTube, utilizatorii vor trebui sa foloseasca YouTube Live.

Serviciul Hangouts on Air va fi intrerupt pe 12 septembrie.

Postarea Google include un tutorial privind modalitatile prin care utilizatorii vor putea incepe, programa si controla live streaming-urile dupa trecerea la YouTube Live.

Hangouts on Air a fost creat in 2012, cand Google a adaugat live-streaming si facilitati pentru comunitati in deja existentul produs Hangouts. A fost o miscare indrazneata, deschizatoare de drumuri, intr-o perioada in care serviciile de live streaming erau mult mai greu de gasit decat in prezent. YouTube Live a fost lansat anul urmator, si Google a unificat cateva dintre facilitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri