17 Octombrie 2016

Schimbare de la Google: Rezultatele cautarilor pe mobile vor fi diferite de cele de pe computere



In cateva luni ai putea observa ca rezultatele cautarilor tale de pe computer vor fi diferite de cele de pe mobil, desi folosesti aceiasi termeni. Google a decis sa inceapa sa indexeze site-urile mobile separat.

Compania cu sediul in California avea in plan acest lucru inca de anul trecut, avand in vedere cresterea continua a numarului de utilizatori mobile. Gary Illyes, analist Google, a asigurat utilizatorii ca cele doua sisteme de indexare vor coexista, insa cel de pe desktop-uri nu va mai fi atat de la curent si updatat ca cel pentru terminale mobile, scrie Engadget.com.

Marele G a lansat in trecutul apropiat mai multe facilitati care aveau ca scop incurajarea ownerilor de website-uri sa realizeze site-uri responsive, mobile ready. Anul trecut, compania a anuntat ca va prioritiza Website-urile optimizate pentru telefoane. Mai recent, compania a inceput sa ofere prioritate mai mare site-urilor care se incarca mai repede pe mobile, in detrimentul celor care au timpi de incarcare mai redusi.



Citeste si