Mark Zuckerberg si sotia lui, Priscilla Chan, nu mai pot fi blocati de utilizatorii Facebook, deoarece conturile lor au fost blocate deja de prea multe persoane pe platforma de socializare, informeaza The Guardian.

Singurii membri ai familiei lui Mark Zuckerberg care mai pot fi blocati pe Facebook sunt sora lui, Randi, si cainele lui, Beast, potrivit News.ro.

In luna ianuarie, cateva persoane au observat ca nu reusesc sa blocheze contul lui Mark Zuckerberg pe platforma de socializare.

Desi pe contul lui Mark Zuckerberg, CEO al Facebook, exista optiunea de blocare, site-ul cere confirmarea intentiei, dupa care afiseaza un mesaj potrivit caruia ”deocamdata acest profil nu poate fi blocat”.

Potrivit companiei Facebook, aceasta eroare nu este intentionata, fiind motivata de numarul prea mare de persoane care au blocat conturile.

In luna iulie, un purtator de cuvant al companiei a explicat: ”Aceasta eroare nu este specifica niciunui cont. Apare atunci cand o persoana a fost blocata de foarte multe ori. Se intampla uneori sa apara campanii virale care cer unui numar mare de utilizatori sa blocheze aceeasi persoana, fara un motiv intemeiat”.

Un fost inginer al Facebook a explicat ca eroarea este un efect secundar a modului in care este codata in site optiunea de blocare a conturilor. El a contrazis, astfel, ideea ca aceasta eroare ar fi generata de o decizie a companiei de a preveni blocarea unui cont de prea multi utilizatori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri