Eventway pune la dispozitia organizatorilor de evenimente un proces de management intuitiv si este destinata exclusiv comercializarii de bilete electronice, identificabile prin codul QR. Ulterior, acestea pot fi achizitionate prin cele mai cunoscute procesatoare de plata, fiind livrate pe adresa de e-mail a clientului.

,,Pe fondul maturizarii pietei in ultimii ani, nisa evenimentelor reprezinta un model de business care devine tot mai profitabil, fie ca activezi ca organizator, fie ca livrezi un serviciu de dezvoltare in industria interactiva. De la concertele gratuite din anii 2000, piata a evoluat semnificativ, iar investitiile in logistica si promovare au modificat comportamentul de consum al participantilor. Festivalurile mari din ultimii ani au demonstrat ca businessul in acest domeniu poate fi profitabil, in conditiile dezvoltarii unor servicii la standarde occidentale. Toate acestea se aliniaza cu misiunea Eventway de a simplifica organizarea evenimentelor si vanzarea biletelor, precum si de a imbunatati experienta participantilor”, a precizat Iulian Maftei, Lead Communication Manager Eventway.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont