Glovo, aplicatia de servicii de livrare rapida, este disponibila in Timisoara, utilizatorii avand posibilitatea de a cumpara, de a primi si de a trimite orice doresc din si in orasul lor. Dupa Bucuresti si intrarea recenta in Cluj Napoca, Timisoara este al treilea oras din tara in care Glovo isi extinde operatiunile.
Glovo este un marketplace care permite utilizatorilor sa comande, sa trimita si sa primeasca orice. In aplicatie exista cateva categorii predefinite de unde utilizatorii pot alege in functie de ce isi doresc sa comande: Mancare, Cumparaturi, Cadouri sau Supermarket.

In plus, prin butonul "Orice", utilizatorii pot comanda absolut orice din orasul lor, precum obiecte decorative sau echipament sportiv de la magazinul preferat, atat timp cat se incadreaza in dimensiunile cutiei Glovo si nu depaseste 9 kg.

Categoria "Curier" este folosita de clienti pentru a trimite in mai putin de o ora orice pachete sau plicuri in oras, respectand dimensiunile mentionate. Serviciul permite livrarea de documente sau recuperarea obiectelor uitate acasa, la birou sau la prieteni, precum ochelari, chei si genti pentru ora de sport.

Pana in acest moment, peste 800.000 de produse au fost comandate prin intermediul aplicatiei din cele opt categorii. Cele mai multe comenzi au fost in categoriile de restaurante, supermarket si curierat.

Locuitorii orasului Timisoara vor putea sa acceseze orasul lor de la ei de acasa, cumparand orice produs si beneficiind de livrarea imediata a acestuia. Pentru a facilita aceasta promisiune, Glovo a incheiat parteneriate cu o multime de restaurante locale si lanturi nationale, magazine de cosmetice, florarii si supermarketuri care sunt deja listate in aplicatie sau care urmeaza sa fie listate in urmatoarea perioada.

Cum functioneaza aplicatia Glovo?

  • Descarca aplicatia gratuita Glovo de pe Google Play sau App Store si creeaza un cont;
  • Aplicatia se va deschide si va trebui sa setezi locatia actuala pentru a vedea ce poti comanda in zona in care te afli;
  • Alege o categorie din cele predefinite sau foloseste optiunea Orice;
  • Comanda ce iti doresti si urmareste cum gloverul ajunge la tine;
  • Vei primi un email cu informatiile comenzii plasate;
  • Poti contacta curierul Glovo in timpul livrarii pentru nelamuriri sau informatii;
  • Plateste cu cardul in aplicatie sau cash la livrare si semneaza pentru comanda primita atunci cand curierul ajunge la tine cu comanda;
  • Ofera un rating categoriei din care ai comandat si glover-ului;
  • Dupa finalizarea comenzii, gasesti pe email confirmarea livrarii si poza cu semnatura ta pentru comanda respectiv
Glovo este o aplicatie care iti permite sa comanzi si sa livrezi orice produs, din si in perimetrul orasului in care te afli. Aplicatia s-a lansat pe piata din Romania in luna mai 2018. La nivel global, aplicatia are peste 2,5 milioane de utilizatori si 100.000 de parteneri. Glovo opereaza in toate marile orase din Europa si EMEA, precum Roma, Madrid, Paris, Istanbul si Casablanca dar si 9 tari din America de Sud precum Peru, Argentina, Chile si Panama. Glovo este astfel prezent in 83 de orase din 22 de tari si urmeaza sa se mai extinda in 2019.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri