Cu doar 1.000 de lei, negociabil si redus de la 4.000 de lei, poti achizitiona de pe site-uri de licitatii din .ro “cenusa de la Notre-Dame de Paris” care, promite vanzatorul, “te vindeca si te scapa de blesteme si de farmece”. Din pacate, astfel de anunturi au fost si pe eBay, cea mai mare platofrma de licitatii din lume, acestea fiind insa scoase.

In doar cateva ore de la incident, un numar de vanzatori au inceput sa incerce sa profite de pe urma dezastrului istoric. O listare oferea “o sectiune din lemnul care a ars”. Licitatia pornea de la o lira si a fost acompaniata de o fotografie revelatoare.

Descrierea – “cumpara o sectiune din lemnul care a luat foc la Notre-Dame de Paris”. Utilizatorul incerca de asemenea sa vanda tricouri comemorative cu sloganul “Je Suis Notre Dame”.

Contul a fost inchis de catre eBay, alaturi de multe altele.

Pe OLX poate fi gasita la ora scrierii articolului o covata cu cenusa care, spune proprietarul din Bistrita, provine de la Catedrala Notre-Dame. Pretul? 400 de lei. Aceeasi fotografie este folosita la o postare similara, dar din Galati.

Citeste si:
Cele mai vizitate marketplace-uri in functie de tara
Cele mai vizitate...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cat te costa sa inchiriezi un...Mos Craciun de pe OLX
Setari Cookie-uri