O platforma online romaneasca de anunturi pentru inchirierea locuintelor, deschisa anul trecut de o romanca si un norvegian, introduce un sistem de potrivire a chiriasilor cu proprietarii, pe baza unor criterii amanuntite, pentru ca ambele parti sa faca alegeri mai bune.

PerfectKLIK numeste noul sau sistem un „serviciu de dating” pentru cei ce vor sa inchirieze apartamente in Romania, ceea ce ne duce cu gandul la ceea ce face aplicatia Tinder sau site-urile de relatii, insa totul translatat in domeniul inchirierilor de locuinte. https://www.perfectklik.com/ro/about

„Printr-un algoritm sofisticat de potrivire a anunturilor, PerfectKLIK ii ajuta pe proprietari si pe chiriasi sa gaseasca cele mai bune oferte. Atunci cand trebuie sa creeze pe platforma PerfectKLIK un anunt de inchiriere, atat proprietarii cat si chiriasii trebuie sa raspunda unor intrebari directe, practice si poate chiar indraznete privind ceea ce isi doresc sa obtina din viitoarea lor relatie de chirie. Astfel, ambele parti primesc acces imediat la detalii pe care poate nu ar fi indraznit sa le intrebe sau la informatii la care nu s-ar fi gandit” - sustine platforma, citata de StartupCafe.ro.

Astfel, chiriasii si proprietarii pot lua decizii mai bune tinand cont si de alte criterii decat valoarea chiriei.

Platforma mai spune ca noul sau serviciu ii ajuta pe chiriasi sa caute mai usor apartamente unde sa poata „organiza cine si seri de film cu prietenii” sau unde sa se relaxeze „dupa o zi obositoare la munca” si unde sa se simta „cu adevarat acasa”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri