Apple intentioneaza sa difuzeze in cinematografe filmele realizate initial pentru serviciul sau de streaming, potrivit unui articol aparut vineri in publicatia The Wall Street Journal, informeaza AFP.

Cotidianul american citeaza surse anonime, potrivit carora grupul Apple spera ca lansarile in cinematografe vor oferi un plus de prestigiu platformei sale si vor contribui la atragerea unor staruri din industria cinematografica, scrie Agerpres. Reprezentantii Apple nu au dat curs cererilor de confirmare a acestor informatii ce le-au fost transmise de jurnalistii de la AFP.

Difuzarea filmelor in cinematografe permite, de asemenea, castigarea unor premii importante. Liderii industriei de streaming video pe baza de abonament, precum Netflix si Amazon Prime, au obtinut deja mai multe trofee pentru filme originale care au fost vizionate de publicul larg in sali de cinematograf.

Platforma Apple TV+ va fi lansata pe 1 noiembrie in peste 100 de tari cu un tarif de 4,99 de dolari pe luna, urmand sa difuzeze un numar limitat de continuturi originale la inceput, insa grupul american a promis sa adauge cu regularitate pe noua sa platforma si continuturi noi.

Pretul acestui abonament este inferior celui practicat de Disney+ (lansarea acestei platforme fiind programata pentru jumatatea lunii noiembrie cu un abonament de 6,99 de dolari pe luna) si tarifelor platformei Netflix.

Sursa foto: Hadrian / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri