Funky Citizens a lansat o campanie inedita si o expozitie a “spagilor electorale” folosite pana acum in campanii, in incercarea de a atrage observatori la urmatoarele trei runde de votare. Ce este #VotNuTroc?

Cum descrie Funky Citizens campania?

“De la zahar, la faina, la ulei si pana la obiecte total neasteptate, in perioada electorala, partidele apeleaza la ce ne este deja cunoscut ca troc electoral. Si pentru ca vrem sa contrabalansam acest comportament, avem nevoie sa fii alaturi de Funky Citizens ca observator.

Daca te intrebi care si mai care sunt obiectele trocului electoral, ei bine, am pregatit o expozitie cu o parte dintre cele folosite de-a lungul timpului in diverse judete din Romania. Toate inspirate din cazuri reale, toate reinterpretate de artisti. Avem si un gift shop, dar cel mai bine vii direct acolo ca sa vezi tot.

Si pentru ca atat de usor se da un vot, este important sa fii cu ochii pe el. Ne vedem la galerie, pana atunci, inscrie-te ca observator aici: https://votnutroc.ro”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri