Împărțirea contului de Netflix între mai multe persoane este o practică întâlnită atât în România, cât și la nivel global. Există situații însă în care credențialele tale de conectare la Netflix ajung să fie date mai departe de către prietenii călora le-ai oferit acces la contul tău. Îți arătăm mai jos cum gestionezi accesul la contul tău de Netflix.

Se poate întâmpla ca în momentul în care dorești să te uiți la un serial pe platforma de streaming Netflix, folosind contul al cărui abonament îl plătești, să nu poți face acest lucru pentru că sunt conectate în același timp prea multe persoane, ca urmare a faptului că ai împărțit datele contului în stânga și în dreapta.

Netflix vine cu o opțiune prin care poți gestiona dispozitivele ce au acces la contul tău și observa istoricul conectărilor, oferind date despre tipul de dispozitiv, profilul accesat, când a avut loc ultima vizionare și din ce locație.

Pentru a accesa această opțiune, intri în secțiunea „Cont”, rubrica „Gestionarea accesului și a dispozitivelor” și vei fi întâmpinat de o listă cu detaliile menționate mai sus.

Netflix vrea să scadă cât mai mult numărul utilizatorilor de pe platforma sa care se folosesc de conturile prietenilor sau apropiaților, cel puțin asta arată planul prezentat marți de către gigantul de streaming american, conform CNET.com. Acesta prevede introducerea unor costuri suplimentare pentru fiecare „extra utilizator” care îți folosește contul de Netflix, excepție făcând cei care locuiesc în aceeași casă cu tine.

Sursa foto: Reshetnikov_art / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri