Ministerul Administratiei si Internelor, prin intermediul Politiei si Jandarmeriei, in cooperare cu Garda Financiara si Autoritatea Nationala a Vamilor, deruleaza o actiune de control la Oil Terminal, a anuntat compania.
Scopul actiunii comune consta in verficiarea documentelor si functionarea antrepozitelor vamale, legalitatea utilizarii sistemului de transfer, depozitare si masurare, precum si legalitatea privind provenienta produselor energetice detinute si eliberarea acestora din antrepozite, se arata in comunicatul remis Bursei.

„Mentionam ca Oil Terminal a pus la dispozitie organelor de control toate documentele solicitate, la aceasta ora fiind demarata procedura inventarierii stocurilor de produse existente in depozitele societatii, operatiune ce trebuie finalizata in termen de 72 de ore. Conducerea societatii considera aceasta verificare oportuna pentru eliminarea suspiciunilor vehiculate in ultima perioada in mass-media”, se mai arata in comunicat.

De asemenea, conducerea asigura actionarii ca activitatea societatii se desfasoara normal, controlul neavand nicio consecinta asupra situatiei economice.

Fostii directori ai SC Petrotrans Octavian Natu si SC Oil Terminal Constanta Stefan Ene, arestati pentru fapte de coruptie, alaturi de alte doua persoane, vor fi cercetati in libertate, dupa ce magistratii Curtii de Apel Constanta au admis recursul acestora.

Acestia au fost retinuti de DNA intr-un dosar de coruptie in care mai sunt cercetate doua persoane legat de un trafic de influenta de 50.000 de euro privind incheierea unui contract cu reziduuri petroliere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri