Corin Trandafir a renuntat la functia de membru al Comitetului Reprezentantilor al Fondului Proprietatea (FP), prezentandu-si demisia, a anuntat, miercuri, Franklin Templeton, administratorul unic al FP.
"Demisia sa isi va produce efectele incepand cu 13 aprilie 2011", se arata intr-un comunicat al Fondului.

Corin Trandafir (foto) este avocatul familiilor Auschnitt si Malaxa, cei mai mari actionari minoritari ai Fondului.

FP precizeaza ca, potrivit actului constitutiv al Fondului, daca un loc in Comitetul Reprezentantilor devine vacant adunarea generala a actionarilor va fi convocata de urgenta pentru numirea noului membru.

"Pentru perioada de pana la decizia adunarii generale, ceilalti membri ai Comitetului reprezentantilor vor desemna membrii interimari pentru completarea locurilor vacante", conform sursei citate.

Componenta Comitetului Reprezentantilor - patru membri si un presedinte, secretarul de stat de la Finante Bogdan Dragoi - a fost stabilita anul trecut.

Comitetul Reprezentantilor are rolul de a supraveghea la nivel general functionarea administratorului Fondului Proprietatea si raspunde in fata actionarilor. Printre atributiile acestuia se numara aprobarea rapoartelor financiare ale Fondului si a bugetului anual de cheltuieli.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri