Irlandezul a oferit servicii de consultanta mai multor burse, guverne si banci de investitii cu privire la strategii pentru dezvoltare. Printre colaborarile sale se regasesc cele cu Australian Derivatives Exchange, Chicago Mercantile Stock Exchange, dar si un mandat de cinci ani ca director in cadrul Swiss Futures & Options Association.

Patrick Young conduce din anul 2008 Projekt Vistula, un vehicul de investitii axat in special pe piata imobiliara poloneza.

El a infiintat si Frontier Financier, un serviciu platit de podcast prin intermediul caruia sunt dezbatute cele mai importante aspecte ale zilei din pietele financiare.

Citeste si:

Irlandezul a avut si o serie de materiale publicate in presa internationala. Intr-unul dintre cele mai recent articole ale sale din The Wall Street Journal, (intitulat „Salvati Bursa din Bulgaria”), Young atrage atentia asupra unei posibile nationalizari a pietei de capital bulgare. Patrick Young remarca faptul ca Ministerul de Finante bulgar ceruse emiterea unui nou pachet de actiuni pe care doar statul sa il poata subscrie, masura care ar fi dus participatia oficialilor de la 43,6 la 51%.

Young a scris mai multe carti, printre cele mai cunoscute aflandu-se "Capital Market Revolution" si "The Promiscuous Investor".

Sursa imagine: financedublin.com