Potrivit unui comunicat trimis de companie, Consiliul Bursei a analizat solicitarile transmise de actionari si a constatat, pe baza raportului intocmit de personalul de specialitate al BVB si a opiniei formulate de un cabinet de avocatura, ca nici una dintre cererile actionarilor, nu este pe deplin valida si nu indeplineste conditiile de fond si de forma specifice.

In aceste conditii ordinea de zi a urmatoarei Adunari Generale a Actionarilor (AGA), ce va avea loc 29-30 aprilie 2011, va ramane neschimbata.

Cu toate acestea cererile facute de actionari ar putea sa intre pe ordinea de zi a unei AGA Extraordinare care va fi organizata in lunile care vor urma.

Citeste si:

„Consiliul Bursei a decis ca in proxima sedinta sa supuna spre aprobare convocarea unei Adunari Generale Extraordinare a actionarilor Societatii având pe ordinea de zi problematicile invederate de actionarii Societatii prin cererile de completare a ordinii de zi a Adunarilor Generale, precum si altele care pot fi primite din partea actionarilor Societatii”, se mentioneaza intr-un comunicat oficial.

Cititi si: Cine a cerut reducerea capitalului Bursei de Valori Bucuresti?
Injumatatirea capitalului BVB, o bila neagra pentru companie, piata si fuziune