Cifra de afaceri estimata pe primele trei luni ale anului curent a fost de 981.000 lei, fata de 757.000 lei in trimestrul I 2010 (+29,5%). Intercapital nu raporteaza profitul trimestrial, insa reprezentantii companiei spun ca acesta a fost mai mare decat in T1 2010.

La sfarsitul anului trecut firma de brokeraj avea un profit de 160.000 lei. Cifra este asteptata sa creasca in acest an, pe fondul revenirii interesului la tranzactionare pe Bursa de la Bucuresti (BVB).

In mod cert vom vedea un profit peste cel de anul trecut. Cand spun acest lucru ma bazez pe o crestere a numarului tranzactiilor de pe bursa si a lichiditatii per ansamblu, dar si gandindu-ma la performantele de pe contul <house>, estimate de asemenea sa urce”, a declarat Razvan Pasol (foto), presedintele Intercapital Invest.

Citeste si:

Intercapital a fost cel mai activ broker independent de pe Bursa pe durata intervalului ianuarie – martie 2010, cu o cota de piata de 3.71% (doar tranzactii in piata spot) . Firma ocupa a sasea pozitie in clasamentul general din primul trimestru, si a cincea pozitie luand in considerare doar tranzactiile cu actiuni din piata principala a BVB.

Numarul clientilor investitori ai Intercapital Invest a atins 4.641 la sfarsitul lunii martie 2011, fata de 4.329 la sfarsitul lunii martie 2010 (+7,2%). Conturile active reprezinta insa mai putin de jumatate din acest numar.