Doru Dudas, director general la Ministerul Finantelor Publice, a fost ales de actionarii Fondului Proprietatea in Comitetul Reprezentantilor, cu 91% din voturi.

Dudas o inlocuieste pe Monica Maurer-George, care a fost revocata din Comitet, la propunerea Ministerului.

Simion Dorin Rusu, consilier personal al ministrului Economiei, a fost ales de actionari cu 89,5% din voturi, inlocuindu-l astfel pe Corin Trandafir, care a demisionat pe 13 aprilie.

Avocatul Florentin Timoianu a candidat la propunerea unuia dintre mostenitorii familiilor Malaxa si Auschnitt, Palade Van Dussen, si s-a situate pe pozitia a doua dupa numarul de voturi, pentru ambele pozitii, cu 7% respectiv 9,5%.

Pentru aceste locuri si-au depus candidatura sapte persoane. Statul a facut trei propuneri: D oru-Petru Dudas (director general la Ministerul Finantelor Publice), Daniel Povirnaru (consilier la cabinetul unui secretar de stat de la Ministerul Finantelor) si Simion Dorin Rusu (consilier personal al ministrului Economiei).

Au mai depus candidaturi trei actionari ai Fondului, respectiv presedintele Asociatiei Investitorilor pe Piata de Capital (AIPC), Laviniu-Dumitru Beze, un director al Electrica, Eugen Bradean, si Daniel Panca.