Depozitarul convoaca AGA pentru aprobarea rezultatelor financiare

Conducerea Depozitarului Central (DC) a convocat Adunarile Generale Extraordinare si Ordinare ale Actionarilor, principalele puncte pe ordinea de zi vizand aprobarea rezultatelor financiare pe 2010 si stabilirea modului in care va fi distribuit profitul.

Reprezentantii Depozitarului nu au dorit sa faca publice rezultatele pe anul trecut pana la desfasurarea AGA.Intalnirile vor avea loc pe 27 si 28 mai, in urma acestora urmand sa fie numiti si doi administratori definitivi ai Consiliului de Administratie.

Board-ul Depozitarului este format din noua membri, presedintele fiind Valentin Ionescu. Seful societatii de brokeraj Vienna Investment Trust, Adrian Simionescu, a devenit administrator provizoriu dupa ce Bogdan Cosmin Ivan, directorul HTI Valori Mobiliare, demisionase in luna martie.

In cadrul adunarii generale va fi prezentat si studiul de impact privind tranzactiile OTC (n. red. over the counter) pe piata de capital din Romania.

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor are pe ordinea de zi majorarea capitalului social din rezervele aflate la dispozitia Societatii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri