Ancuta a anuntat ca si-a reinnoit demisia, depusa deja pe 14 martie, „pentru a facilita transferul atributiilor catre noul presedinte si director general (Cristian Sima, n.r.)".

Sima a fost ales de actionarii Sibex ca presedinte al Consiliului de Administratie, primind ulterior un mandat de director general interimar pentru sase luni.

„Mi-am manifestat public de mai mult timp intentia de retragere din conducerea Sibex, motivat de oboseala si stresul acumulate in timp, datorita eforturilor depuse pentru dezvoltarea acestui business”, a explicat Ancuta.

Ca fondator al Bursei din Sibiu, Ancuta isi manifesta interesul si dorinta ca activitatea institutiei sa continue fara niciun fel de neajunsuri.

Citeste si:

„Nemaifiind implicat prin functiile avute la Sibex, imi declar public speranta ca aceasta bursa va fi mentinuta si dezvoltata in viitor tot la Sibiu”, a mai spus Ancuta.

Acesta a mentionat ca se va ocupa in continuare de investitiile aflate in derulare la Paltinis, cu o valoare de peste 3 milioane de euro, de fabrica de mezeluri Hamba, dar si de familie.

Citeste si Criza la puterea a treia: Cum a traversat Teodor Ancuta ultimii doi ani