S.S.I.F. Tradeville S.A va reduce comisioanele de tranzactionare de la 1 iunie, atat pentru tranzactiile intra-day, cat si pentru cele standard.
Comisionul pentru tranzactiile intra-day va incepe de la 0,25%, in conditiile in care pana acum acesta era de minim 0,3%.

Practic, tranzactiile intra-day facute pe contul StartradeRO (cumparari si vanzari de volume egale ale actiunilor aceluiasi emitent, in aceeasi zi) vor fi taxate la jumatate din valoarea comisionului standard, dar nu mai putin de 0,25%.

Comisioanele standard vor fi cuprinse intre 0,3% si 0,65% de la inceputul lunii viitoare.

Astfel, daca pana acum portofoliile mai mici de 30.000 lei erau taxate cu un comision de 1%, acesta scade pana la 0,65%.

In noua griga de comisioane se vor cumula toate conturile pe care un client este imputernicit si va fi taxat dupa rulajul mediu pe trei luni sau portofoliul. De asemenea, la stabilirea comisionului se vor cumula rulajele de pe BVB si de pe Sibex, se mai arata in comunicatul Tradeville.

“Prin schimbarile efectuate in grila de comisioane, Tradeville doreste sa atraga cat mai multi investitori pe piata de capital. Decizia face parte din strategia Tradeville de a impulsiona lichiditatea de piata BVB, oferind investitorilor cele mai performante sisteme de tranzactionare la costuri accesibile”, a declarat Mihaela Biciu (foto), director general Tradeville.

Tradeville nu percepe comision minim pe tranzactie, clientii putand lansa oricat de multe ordine de tranzactionare indiferent de marimea acestora si nici abonament lunar pentru mentinerea contului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri