Compania este in prezent listata pe sistemul alternativ (ATS) al Bursei de la Sibiu (SIBEX).

“Aceasta oferta va fi demarata in conformitate cu ordonanta CNVM. Nu am stabilit pretul; acesta va fi decis de o societate de evaluare independenta. Obiectivul meu nu este sa o delistez, dar daca rascumpararea va merge bine, iau in calcul si aceasta posibilitate”, a declarat Florin Pogonaru.

Adunarea Generala Extraordinara a PPLI a respins miercuri adoptarea unei hotarari privind admiterea sau nu la tranzactionare pe o piata reglementata. Si programul de rascumparare a pana la 10% din titluri a fost respins in AGEA.

Listarea pe o piata reglementata a fost ceruta in trecut de o parte din actionarii companiei, printre care si fondul de investitii Broadhurst, condus de Siminel Andrei. Acesta s-a retras din actionariat dupa ce si-a vandut in martie titlurile pentru 18,1 milioane lei.

Citeste si:

Prodplast Imobiliare a rezultat in urma divizarii Prodplast (PPL), preluand activele imobiliare ale companiei.

Prodplast este listata in piata spot a Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Comisia Nationala a Valorilor Imobiliare l-a obligat pe Florin Pogonaru sa faca oferta publica de preluare pentru aceasta societate, dupa ce a depasit pragul de 33% din actiunile PPL, o astfel de oferta fiind ceruta cu insistenta si de catre Asociatia Investitorilor pe Piata de Capital.

„In acest caz nu am stabilit nimic. Nu pot spune o data exacta cand va fi demarata oferta publica de la PPL”, a mentionat Pogonaru