Compania de foraj si constructii Dafora Medias (DAFR) a castigat un contract in valoare de 23 milioane euro cu Petrom (SNP), pentru care va realiza lucrari de constructie a unor sonde si instalatii petroliere.

Intelegerea are o durata de patru ani, cu posibilitatea de prelungire pe inca un an, se arata intr-un comunicat trimis Bursei.

"Pozitia bine definita pe piata de foraj si stabilitatea companiei Dafora depind in mod direct de mentinerea relatiilor stranse de colaborare cu toti jucatorii importanti din domeniul de petrol si gaze. Acest contract este o dovada a recunoasterii serviciilor oferite, servicii care se ridica la standarde internationale", se mentioneaza intr-un comunicat al Dafora.

Gheorghe Calburean este principalul actionar al companiei de foraj si constructii cu un pachet de 48,58% din titluri.

Actiunile DAFR scadeau cu 3% la debutul sedintei de marti, pana la 0,101 lei/unitate. La aceasta cotatie, compania are o valoare totala de piata de 101,3 milioane lei. Titlurile Dafora s-au depreciat cu 18,4% de la inceputul acestui an.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri