Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a decis astazi extinerea sistemului de conturi globale fara prevalidare pentru actiunile emise de OMV Petrom, incepand din 20 iulie.
Bursa de Valori Bucuresti a solicitat extinderea sistemului de conturi globale fara prevalidare pentru toate instrumentele financiare admise la tranzactionare pe piata reglementata la vedere.

“In acest context, precum si ca urmare a analizei rapoartelor de audit ale sistemelor informatice ale intermediarilor transmise in conformitate cu prevederile Regulamentului C.N.V.M. nr. 5/2010, Comisia a hotarat, in cursul zilei de astazi, 14 iulie 2011, extinderea sistemului de conturi globale si a mecanismului fara prevalidare a instrumentelor financiare pentru actiunile emise de S.C. OMV Petrom S.A., incepand cu data de 20 iulie 2011”, se arata in comunicatul Comisiei.

Totodata, CNVM invita membrii Consiliului de Administrare ale Bursei de Valori si Depozitarului Central si reprezentantii Asociatiei Brokerilor la o intalnire in cursul saptamanii viitoare, pentru a discuta aspectele tehnice ale introducerii conturilor globale in toata piata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri