News Corp. este primul emitent din SUA inregistrat in sistemul Depozitarului Central in vederea desfasurarii de operatiuni de decontare transfrontaliera. Cu doua saptamani in urma actiunile Vodafone, BMW si Alcatel au fost de asemenea inregistrate in sistemul DC.

Actiunile E.ON, Deutsche Telekom si Bayer se tranzactioneaza in prezent prin ATS-ul Bursei de la Bucuresti, firma de brokeraj Tradeville actionand ca market maker.

News Corp. este al doilea cel mai mare conglomerat media din lume, dupa The Walt Disney Company, actiunile companiei fiind tranzactionate pe mai multe burse printre care NASDAQ, London Stock Exchange si Frankfurt Stock Exchange.

Citeste si:

Gigantul media se afla in mijlocul unui scandal in Marea Britanie, dupa ce angajatii publicatiei News of the World, detinuta de News Corp., au fost acuzati ca au interceptat ilegal convorbirile unor vedete si ale unor politicieni.

Actiunile News Corp. sunt in crestere cu 6,5% de la inceputul anului, insa de la izbucnirea scandalului de la inceputul lui iulie, titlurile companiei au pierdut 15%.

Sursa imagine: Flickr / InspiredinDesMoines