Compania de constructii de conducte magistrale de gaze, petrol si apa, Condmag Brasov (COMI) a consemnat in primul semestru o cifra de afaceri de 41,17 milioane de lei (9,8 milioane de euro), de 2,4 ori mai mica decat in perioada similata a anului trecut, informeaza Mediafax.
In intervalul ianuarie-iunie 2010 compania a avut o afaceri de cifra de 99,04 milioane de lei.

Profitul net al Condmag a scazut la 188.964 de lei, fata de un castig de 3,1 milioane de lei in primele sase luni ale anului trecut, potrivit datelor transmise de companie Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Veniturile totale ale Condmag au scazut doua ori in intervalul analizat, la 50,71 milioane lei, fata de 101,01 milioane de lei in primul semestru din 2010.

Compania a consemnat cheltuieli de 50,33 milioane de lei, in scadere cu aproape 50% fata de 97,3 milioane de lei.

Cel mai mare actionar al Condmag este omul de afaceri Gheorghe Calburean, care detine prin compania Dafora 45,82% din actiuni. Calburean este si presedinte CA la Condmag si Dafora.

In actionariatul companiei din Brasov se mai regaseste si fondul de investitii inregistrat in Olanda OGBB A Van Herk, care are o detinere de 10,91%. Alti actionari cumuleaza 43,26% din capitalul companiei.

Actiunile Condmag se tranzactionau vineri la BVB la pretul de 0,2602 lei pe unitate, in scadere cu 7,07%. Condmag are o capitalizare de 106,77 milioane de lei (25,3 milioane de euro).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri