Indicele Nikkei al bursei de la Tokio a pierdut 0,4%, in timp ce actiunile de pe alte burse din Asia, incluse in indicele MSCI, au pierdut 1%.

Indicii Dow Jones si S&P 500 au inchis indecis, dupa o sedinta in care au inregistrat atat cresteri, cat si scaderi.
Producatorul de computere Dell a avut cea mai slaba evolutie dintre companiile incluse in indicele S&P, cu un declin de 10%, dupa comentarii precaute privind cheltuielile IT ale autoritatilor SUA.

Cotatia Hewlett-Packard a fost, de asemenea, afectata si a coborat cu 3,7%.

Citeste si:

"Nu vezi de obicei actiunile din sectorul tehnologic in scadere in timp ce restul bursei pierde mai putin, iar aceasta situatie arata ca ultimele rezultate financiare au creat multa ingrijorare", a spus Nicholas Colas, analist pentru burse la ConvergEx Group din New York.

Actiunile retailerilor au scazut dupa date sub asteptari anuntate de Abercrombie & Fitch, chiar daca Target a avut rezultate bune. Din cele 94 de companii incluse in indicele S&P care au raportat rezultate financiare pana acum, 72 au depasit asteptarile analistilor.

Indicele industrial Dow Jones a urcat cu 0,04%, iar Standard & Poor's 500 cu 0,09%, in timp ce Indicele Compozit Nasdaq a pierdut 0,47%.