Conform comunicatului remis de companie, venitul operational a fost de 238 milioane euro, rata de solvabilitate fiind de 12,3%. Depozitele colaterale ale clientilor au fost de 4,4 miliarde euro (fata de 3,6 mld. euro in semestrul I 2010).

Saxo Bank a remarcat cresterea semnificativa a volumului mediu tranzactionat in indici CFD, actiuni simple si commodities, actiuni cash, optiuni FX si futures, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

“Saxo Bank a obtinut un venit net satisfacator la jumatatea anului, in concordanta cu prognozele, in pofida starii generale a pietei, cu un apetit de risc redus si activitati mai scazute ca volum pe piata de capital. Privind cu atentie costurile totale de dezvoltare, Saxo Bank se va concentra in continuare pe extinderea produselor si serviciilor, odata cu opimizarea eficientei si profitabilitatii operatiunilor noastre”, au declarat oficiali ai grupului.

Volumele lunare Forex au fost, in medie, de 161 de milioane euro in prima jumatate a anului 2011, cu volume mai reduse in primul trimestru si o revenire in al doilea.