Transgaz Medias (TGN) a incheiat in 28 iunie patru contracte cu o valoare totala de 1,027 miliarde lei (243,2 miliarde euro) pentru transportul gazelor catre companiile InterAgro, GDF Suez Energy Romania, E.ON Energie Romania si Electrocentrale Bucuresti, se arata intr-un comunicat trimis Bursei de Valori Bucuresti.
Acordurile cu GDF Suez Energy Romania si E.ON Energie Romania, cei mai mari distribuitori de gaze naturale la nivel national, se ridica la 282,4 milioane lei, respectiv 396,1 milioane lei.

GDF Suez Energy Romania este controlata de grupul franco-belgian GDF Suez, iar E.ON Energie Romania este subsidiara a grupului german de utilitati E.ON.

InterAgro, grup controlat de Ioan Niculae si unul dintre principalii furniozori de gaze, va plati 229,7 milioane lei.

Valoarea acordului companiei de stat Electrocentrale Bucuresti, principalul furnizor de energie termica in Capitala, cu Transgaz, este de 118,8 milioane lei. Toate acordurile sunt fara TVA.

Actiunile Transgaz au crescut cu 1,5% la inceputul sedintei de joi, un titlu al societatii fiind tranzactionat pentru 203,5 lei.

Sursa imagine geograph.org.uk

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri