Bursa de la Sibiu (Sibex) a primit aprobarea de la CNVM pentru a prelungi programul de tranzactionare pana la ora 23:15.
Decizia vine dupa ce, in iulie anul 2010, Sibiu Stock Exchange anuntase ca prelungeste pana la ora 19:00 tranzactionarea pentru contractul futures avand ca activ suport indicele Dow Jones Industrial Average denominat in lei.

“S.C Sibex anunta primirea din partea CNVM a avizului (...) privind prelungirea programului de tranzactionare de pe piata reglementata de instrumente financiare derivate pana la ora 23.15”, se arata intr-un comunicat oficial.

Noul program se va aplica incepand de luni, 12 septembrie. Oficialii pietei de la Sibiu spun ca aceasta masura a fost luata pentru a sprijini investitorilor intersati de tranzactionarea derivatelor pe produse externe, prin corelarea orarului cu cel al burselor europene si americane.

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a mai aprobat si o serie de modificari la regulamentele Casei Romane de Compensatie (CRC) privind gestionarea riscului.

„Regulamentele modificate ale CRC vor intra in vigoare incepand cu data de luni, 26 septembrie 2011, data la care va fi implementata si procedura de inchidere automata a pozitiilor clientilor aflati in situatia de apel in marja”, se arata in comunicatul Sibex.

Sursa imagine:
freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri