Bursa din Sibiu va lansa de luni sase noi contracte futures cu activ suport pe cursuri valutare.
Contractele au activ suport raporturile dintre dolarul SUA si yenul japonez, euro si yenul japonez, euro si francul elvetian, euro si lira sterlina, dolarul SUA si francul elvetian precum si cel dintre lira sterlina si dolarul SUA.

Instrumentele financiare sunt denominate in lei cu scadente trimestriale in martie, iunie, septembrie si decembrie.

„Cu aceste produse, Sibex vine in intampinarea speculatorilor interesati de contractele futures pe cursurile de schimb ale celor mai importante monede din lume, facilitandu-le tranzactionarea unor perechi valutare direct in lei, pe o piata reglementata si la costuri reduse”, se mentioneaza intr-un comunicat al companiei.

In prezent la Sibiu se tranzactioneaza Eur/Usd, Usd/Ron si Eur/Ron din categoria derivatelor valutare.

Aceste contracte vor beneficia de Market-Makeri.

Bursa de la Sibiu a anuntat vineri ca isi va prelungi programul de lucru, pana la ora 23:15, incepand de saptamana viitoare.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri