Actionarii SIF Muntenia au fost de acord cu vanzarea pachetului de 6% pe care SIF4 il detine in cadrul BCR, potrivit unor surse apropiate societatii. Avand in vedere acest lucru, Erste Group nu va mai putea fi obligata sa listeze BCR pe Bursa de la Bucuresti.
Austriecii aveau nevoie de o singura societate de investitii financiare (SIF) care sa fie de acord cu oferta propusa acum o saptamana, pentru a nu mai fi nevoita sa aduca BCR pe bursa.

In Adunarea Generala de joi, actionarii SIF Muntenia au decis in favoarea tranzactiei propusa de Erste, in vreme ce consiliul de administratie al societatii nu a mai fost mandatat sa ceara listarea BCR.

Potrivit surselor citate, circa 11% din actionarii SIF4 au fost prezenti la AGA, dupa ce, cu o zi in urma, prezenta a fost de 9,95%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri