Desi nu a fost luata inca o decizie finala, administratorul FP sustine ca listarea secundara sa se realizeze pe Bursa din Varsovia.

“Avand in vedere intentia noastra de a combina listarea secundara cu oferirea a pana in 10 procente din actiunile existente ale Fondului, am luat in considerare diverse metode de a acumula actiuni in vederea oferirii acestora, inclusiv achizitionarea de actiuni prin oferta publica de cumparare, rascumparare sau alte mijloace”, au declarat oficialii FTI intr-uin comunicat trimis Bursei din Bucuresti (BVB).

Acestia adauga ca argumentele fiecarei metode au fost discutate cu bancile de investitii si cu institutiile de supraveghere din Romania si Polonia.
“Din raspunsul initial al CNVM se pare ca exista mai multe obstacole potentiale decat aveam in vedere, dar discutiile sunt deschise si noi ne mentinem angajamentul de a lucra cu CNVM (…)”, spun reprezentantii Franklin Templeton.

Citeste si:

Administratorii Fondului Proprietatea mentioneaza ca in aceste conditii este posibil ca estimarea initiala a proiectului listarii secundare sa fie revizuita, o estimare actualizata urmand sa fie publicata in viitor.

Fondul Proprietatea s-a listat pe BVB la inceputul acestui an fara o oferta publica.