Administratorii Broker Cluj (BRK), singura societate de intermediere listata pe Bursa, l-au concediat pe directorul societatii, Grigore Chis, din motive din motive disciplinare, se arata intr-un comunicat trimis BVB.
Chis a ocupat functia de director general al companiei in ultimii doi ani, dupa scandalul privind fraudarea clientilor de catre sefa unei agentii BRK din Deva, care s-a lasat cu demisiile lui Petru Prunea (fostul presedinte) si Adrian Ceuca (fostul director general).

Grigore Chis a mai lucrat pentru Broker intre anii 1999 si 2005, unde a ocupat si functia de director de tranzactionare. Dupa listarea pe Bursa, Chis a plecat din cadrul companiei.

Chis a mai lucrat in cadrul Broker din 1999 pana in 2005, ajungand director de tranzactionare al firmei de brokeraj, insa a plecat dupa ce firma s-a listat la Bursa din cauza unor neintelegeri cu Petru Prunea.

Actiunile BRK cresteau luni cu 6,9%, pana la 0,1409 lei/unitate, intr-o piata per ansamblu pozitiva. Avand in vedere aceasta cotatie, compania este evaluata la 47,7 milioane lei (11 milioane euro).

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri