Administratorii Broker Cluj (BRK), singura societate de intermediere listata pe Bursa, l-au concediat pe directorul societatii, Grigore Chis, din motive din motive disciplinare, se arata intr-un comunicat trimis BVB.
Chis a ocupat functia de director general al companiei in ultimii doi ani, dupa scandalul privind fraudarea clientilor de catre sefa unei agentii BRK din Deva, care s-a lasat cu demisiile lui Petru Prunea (fostul presedinte) si Adrian Ceuca (fostul director general).

Grigore Chis a mai lucrat pentru Broker intre anii 1999 si 2005, unde a ocupat si functia de director de tranzactionare. Dupa listarea pe Bursa, Chis a plecat din cadrul companiei.

Chis a mai lucrat in cadrul Broker din 1999 pana in 2005, ajungand director de tranzactionare al firmei de brokeraj, insa a plecat dupa ce firma s-a listat la Bursa din cauza unor neintelegeri cu Petru Prunea.

Actiunile BRK cresteau luni cu 6,9%, pana la 0,1409 lei/unitate, intr-o piata per ansamblu pozitiva. Avand in vedere aceasta cotatie, compania este evaluata la 47,7 milioane lei (11 milioane euro).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri