Simbolul emisiunii de drepturi este NEPR01. Tranzactiile vor fi decontate in lei iar blocul de tranzactionare este de 1 drept de preferinta.

In cadrul ofertei se vor emite 14,28 milioane de actiuni, insotite de drepturi de preferinta, aceasta fiind prima operatiune de acest tip din Romania pentru o companie straina.

Pretul de subscriere pentru actiunile noi este de 2,8 euro pentru actionarii inregistrati in Marea Britanie si Romania si 30 ranzi pentru cei din Africa de Sud, pret calculat pentru un curs de 10,7 ranzi/euro.

Investitorii romani vor putea subscrie 16,14 titluri noi la 100 de actiuni detinute de acestia la 4 noiembrie, iar data de referinta pentru investitorii inscrisi in registrul Africa de Sud sau in registrul din Marea Britanie, va fi de 11 noiembrie.

Citeste si:

Fortress Income 2 Proprietary Limited, o filiala detinuta de Fortress Income Fund Limited, a fost de acord sa subscrie toate actiunile din oferta de drepturi, in schimbul unui comision de 2,17 milioane de razi, echivalent cu 0,5% din anagajamentul sau de subscriere.

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI) a inregistrat in primele noua luni ale acestui an un profit atribuabil actionarilor de 8,5 milioane de euro.

NEPI a inregistrat in primele trei trimeste un profit net de 8,5 milioane de euro si venituri din chirii de 24,4 milioane de euro. Anul trecut, profitul atribuabil actionarilor NEPI s-a ridicat la 6,9 milioane de euro, in timp ce veniturile obtinute din chirii au cumulat 21,3 milioane de euro.