Dupa ce voturile au fost impartite intre cei noua candidati, alegerile pentru locul de administrator vacant in Consiliul de Administratie al SIF Moldova s-au incheiat fara vreun rezultat concret.
Mihai Chisu, broker la IFB Finwest, si Mircea Oancea, presedintele CSSPP au intrat in turul al doilea pentru alegerea locului vacant in Consiliul de Administratie al SIF Moldova.

Conform unor surse prezente la AGA, Chisu a obtinut 31% din voturile actionarilor iar Oancea 20,27%.

Insa, o buna parte din actionari au votat prin corespondenta si nu au mai putut vota si la al doilea tur. Astfel, Mihai Chisu a obtinut 33% din voturile actionarilor prezenti la AGA iar Mircea Oancea a obtinut 21,5%. Insa, din cauza ca nu s-au indeplinit conditiile pentru a fi numiti, Consiliul ramane tot cu un loc liber.


Mai citeste si Mihai Chisu isi prezinta programul pentru candidatura in CA-ul SIF Moldova

Presedintele CSSPP, Mircea Oancea, candideaza in Consiliul de Administratie al SIF2. Este incompatibilitate?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri