SAI Erste Asset Management introduce sai posibilitatea vizualizarii portofoliului de unitati de fond prin intermediul internet banking - Click 24 Banking BCR si telefon banking - Alo 24 Banking BCR.
Astfel, clientii Erste Asset Management au acces la informatii despre numarul unitatilor de fond cumparate, valoarea unitatilor de fond detinute, precum si reprezentarea grafica a evolutiei recente a fondului in care au investit, a anuntat Erste Asset Management printr-un comunicat.

„Clientii pot realiza, totodata, operatiuni on-line, gestionandu-si investitiile usor si rapid. Ei pot vizualiza direct in aplicatie istoricul tranzactiilor efectuate (subscrieri/rascumparari), putand efectua si plati prin sabloane dedicate, in cazul in care bifeaza varianta de “subscriere directa” in declaratia de adeziune“, a declarat Dragos Neacsu, CEO, SAI Erste Asset Management S.A..

Erste Asset Management ocupa prima pozitie in topul administratorilor de fonduri deschide cu o cota de 34,70%, administrand un volum de active de 2.774,5 milioane lei (conform datelor publicate de Asociatia Administratorilor de Fonduri la data de 30 noiembrie 2011).

BCR Monetar, fond care investeste in instrumente monetare si in obligatiuni, a inregistrat un randament pe ultimul an de 7,11% si are un volum de active de 1.500 milioane lei (date la 30 noiembrie 2011).

BCR Obligatiuni, fond care investeste in obligatiuni si instrumente cu venit fix, a inregistrat un randament pe ultimul an de 7,82% si are un volum de active de 1.225 milioane lei (date la 30 noiembrie 2011).

Certinvest este prima companie de administrare din Romania care a lansat tranzactiile cu unitati de fond prin telefon, la 1 februarie 2011.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a aprobat in luna martie a anului trecut un set de modificari ale regulamentului privind fondurile de investitii, introducand , printre altele, si preluarea ordinelor de subscriere prin telefon.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri