Eugen Voicu, presedintele Consiliului de Supraveghere al Certinvest, este de parere ca situatia privind manifestatiile din Bucuresti si din tara nu vor escalada si ca lucrurile se vor transa curand.

“Cred ca situatia actuala este un impact al noilor retele sociale, care au facut posibile aceste manifestatii. Dar lucrurile se vor transa curand. Am vazut cu totii ca, pe langa oamenii echilibrati care au participat la proteste, au fost multi oameni din alta categorie, obisnuiti cu astfel de atitutdine pe stadion”, a declarat Voicu.

Presedintele consiliului de Supraveghere al Certinvest este de parere ca pozitia adaptata de medicul Raed Arafat a dat mai multa legitimitate acestor manifestatii.

„Nu cred ca impactul la nivelul mediului de afaceri local va fi foarte mare, insa sper sa nu se prelungeasca prea mult pentru ca ecourile internationale sunt mult mai mari. La nivelul actual, fara sustenabilitate si fara o continuare pe termen lung, nu poate fi vorba de efecte in piata de capital”, a conchis Voicu.

Protestul din Piata Universitatii a devenit violent dupa ce oamenii au rupt gardurile si au iesit in bulevard, unii aruncand cu pietre si bucati din caldaram in jandarmi, unul fiind ranit.

Centrul orasului la orele diminetii forfotea de persoane de la serviciile de salubritate; politia constata jafuri si spargeri, reprezentanti ai firmelor de paza preluau ordine de la sefi de institutii. O femeie aproape plange vazandu-si ghereta ciuruita si reviste furate. Citeste aici mai multe.

Emil Boc REACTIONEAZA: Violenta stradala nu este tolerata!


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Primaria Cluj investeste 20% din impozitele locale in dotarea scolilor