Targu Mures este orasul in care valul de proteste anti Basescu si anti Guvern a luat inceput. Ioan Siberias, seful sindicatului Azomures, combinatul chimic care ofera peste 2.500 de locuri de munca targ-muresenilor, considera ca oprirea protestelor ar fi o greseala.
“Personal, am convingerea ca daca astazi (n. red. luni) protestele nu continua, se rateaza o ocazie unica pe care o intalnim o data la cateva zeci de ani. Ma refer la ocazia realizarii unei schimbari necesare si iminente, atat a politicienilor cat si a modului de guvernare”, a declarat Siberias.

Presedintele sindicatului Azomures crede ca protestele sunt determinate de un intreg cumul de probleme din societatea romaneasca, discutiile pe tema legii sanatatii precum si demisia sub secretarului de stat Raed Arafat fiind doar “picatura care a umplut paharul”.

“Noi, cei din Targu Mures am dat startul acestor proteste, Bucurestiul a continuat sa tina trena, insa in teritoriu este in continuare nevoie de un impuls. Protestele nu trebuie sa fie pusa in spatele cuiva, pentru ca vorbim de o actiune de natura sociala, nu politica”, a mai spus Ioan Siberias.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri